Content

iSu pErkaUman di bulan RAMADHAN!!!

Friday, September 11, 2009
CE**K* PUNYA H*NDU!!!
semlm bke pose terakhir dgn r0omate aku di UIA, aku + amin + kuding + pyan +  pai...ktowg mmg dah plan dr awal nk bke pose kt lua rmai2 dlm ramadan ni...so, we decided utk bke kt KFC seksyen 14...u know wut, seAWAL pukul 6 kitowg dh kua..tp malang nyew, ktowg g singgah kdai motorbike kt blkg kolej tu, dan menyebabkan ktowg lewat ke KFC...setibanye di KFC, SEATS ARE FULLY OCCUPIED!!!...WTF!!!...ak kua pkul 6 beb!!...ni sume kdai moto tu pnye psl r!!..
PYAN, KUDING, AMIN, CAIM, TUPAI
AC 406
tapi, cerita nye di sini, lpas kitowg bertungkus-lumus mencari seat yg kosong, ktowg perasan ade satu grup KELING ni, dah nk abes mkn...so, kitorg mark r dy...ade la gak ushar2 skt, nak tgu dowg bgon...tbe2 jek, ade 2-3 KALING PARIA tu USHAR PANASZZ kat ktorg blk...bapak P*Ki*M*K btol la keling ni!!!...yg lg syot tu, lpas dh lme sgt tu, ktowg pown giv up, order take away jek...lepas 2, ktowg nk kua je dr KFC tu, keling2 tu BANGUN DAN BAGI TEMPAT DUDUK DIORG KAT CINA!!!!...bapak bengang la kitorg tym tu, mulot x yah kate r, kire apa pose ke x, mmg sume maki-hamun x brenti...
p/s : aku x peduli segala ape undang2 negara yang mengharamkan penulisan yg menyetuh isu perkauman dalam blog, tp INI BLOG AKU, AKU PUNYA SUKE LA!!!

1 comments:

Syahiran at: September 16, 2009 at 3:03 PM said...

hahah..mmg keling tu sial gler.