Content

WWOOII!!!...I.m sTucK!!

Monday, May 25, 2009
dah 3 ari aku dok kat uia Pj ni. bnde 1st aku nk ckp adalah, sgt rmai smapian di sni. laki sje dah 8 org, pompuan 5 org. total dah 13 prg. aku pun x taw knape ramai sgt masok uia pj ni. yg aku heran tu, yg amek kos engin sje dah lbey dr 1500 org. wah!! bnyk nye!!..x de kos laen ke nak amek??..bnde 2nd, aku tersalah pilih blok asrama. waktu pendaftaran tu aku petik je kunci bilik. x taw pulak bhw blok aku tu adalah bgnn yg plaing x digemari oleh student kat cni. adoy!! tp aku malas nk mrungut cz ak juz kne reda dgn pe yg dpt r. spanjang mnggu taaruf ni sume nye ok. dpt geng yg sme kpale. hu ha sme2. so far so gud r. x taw r senior cm ne cz diorg tgh cuti, stakat yg ak nmpk, commitee kat cni sume baek2 jew. perkara 3rd. UIA pj ni dipelopori oleh warga pantai timur dowh!!...ramia giler.. sana cni dgr loghat diorg. even roomate aku sniri ade org klantan. spatah haram aku x paham. ade sorg roomate ag power rubic cube. ternganga aku dgr de ajar aku. de ajar aku men gitar, tp de nk gak g mmu tu. celaka tol. haha. jgn marah kalo bce tw. perkara 4th. exam arab de giler susah. aku yg amek arab tinggi pon x pena jmpe soklan cm 2. essay de aku lgsg satu haprak aku x jwb. dah. tu jek ak nk cte. till then.bye~

7 comments:

miza at: May 25, 2009 at 11:29 PM said...

wahaha..
abes r ko dpt cewek klate laa..
hehehe

almaz at: May 28, 2009 at 12:58 PM said...

haha!
krane exm arab 2 la..aku x ltak UIA dlm list aku dr 1 smpi 8 kt upu.
hua33
fyi...UIA=bdak2 smap
so face it ar
aku suwo mtak UM..tk..bpe ketul jew bdak smap.
ad0w..nk jew aku ms0k~

Icarus at: May 31, 2009 at 3:05 PM said...

haha..sengal..
aku mana ada terrer main cube...
aku terrer kutuk orang ja..
wakaka...
babi wei..
rindu sial bilik 406...
aku nk gerak mmu lagi seminggu..bosan dok umah..aram!

Anonymous at: June 11, 2009 at 1:28 PM said...

kat USIM, ada 2 orang je wakil smaplabu...nak jugak berbusiness lg di UIA? x serik2....

Anonymous at: June 30, 2009 at 12:34 AM said...

hahahaa

afifah at: July 19, 2009 at 10:05 PM said...

ur aunty was here.

Anonymous at: August 26, 2009 at 12:40 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.