Content

HYE!! I'M BACK!!

Monday, May 18, 2009
1st of all. gambar tu lgsg x ade kene mengena dgn aku ye. bak kata media "gambar hiasan". fyi, ini merupakan entry aku yg 1st utk 2009, and yg akan datang pun lambat lg bcoz aku dah nak masuk U. aku pun x tahu knape aku update blog ni. maybe bcoz x de sape2 yg nak baca kot. tp bukan blog aku je, aku nye FP pun dah terbengkalai sekian lama. entah le knape. tp skrg aku dah aktif kat myspace n facebook. khidupan senang-lenang ku bakal tamat. 23hb ni aku masuk UIA PJ. tp spanjang 6 bulan yg dah aku lalui ni, bnyk benda yg dah aku blaja. Ilmu2 bisnes, berniaga, fotografi, videografi, printing n publication. dan yg paling penting, aku dah banyak blaja ttg kehidupan, lebih2 lg setelah aku "pelangkung" dalam spm aku. aku mmg banyak berterima kasih kpd ramai org. especially, my mom, my dad, uncle keno, pn.rosaini, staf2 dreka, uncle sharil (even kejap je), kawan2, aizat, zul n ramai lg. dan semua yang terlibat atau secara tak lagsung. haha. mcm tv plak. banyak pengalaman yg dah aku alami. kadang2 terasa macam dah banyak. tp tiap kali aku belajar lg, mesti rasa ada banyak lg yg belum aku ketahui. tp aku mmg x akan give up belajar2 benda2 yg aku minat. sangat tinggi harapan aku utk menjadi seorang bisnesman yg berjaya seawal muda pada umur 21 tahun. seorang profesional photographer dan videographer dan juga mempunyai semua equipment yang diperlukan. aku x akan putus asa. tp aku still x akan abaikan tanggungjawab dalam study kat U. aku nak jd seorang academic performer, n a very respected leader, n also a succesful businessman. so that aku x perlu depends on my parents. x perlu get them into my trouble. those things yg membazirkan masa dan duit seperti love n girls akan ku ketepikan dahulu. insha allah. aku nak masuk U dgn penuh semangat. i wanna a new life, new personality, new image...a transformation. ok la. aku dah blur nak tulis ape lg. semoga my lyfe will be better. till then. bye~

7 comments:

.:.nurhidayah.:. at: May 19, 2009 at 7:02 AM said...

fuh,caim!

bgs2,mmg jelas ar matlamat tu.
TAHNIAH!da new caim.
x easy 2 forget da past,but yet,it is not IMPOSSIBLE

miza at: May 19, 2009 at 8:02 AM said...

hak3!!
chaiyok!

almaz at: May 19, 2009 at 1:50 PM said...

skang da jelas da pic nadya 2.
hak33~
bngge wan d0wh ko ltak pic nadya
smue ko nk buat weyh
nway gud luck kay~

Anonymous at: May 23, 2009 at 8:19 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Asyraf Hj Rahim at: May 25, 2009 at 3:48 PM said...

ang pa kalo nk buh komen..

buh la yg baek2 sket

kalo nk maen tegoq2

meh jmpa dpan2

maen buh komen2 kritik tp xmo buh nama..pa crita??pnakot ka??

ang pa yg prangai cm2 lg x respk org laen taw x??

naseb ak dh padam komen 2

~kembalilah ke jalanNYA yang satu~ at: June 11, 2009 at 1:32 PM said...

wah!!!!!! hebat3....ye,,nampak nama pn. Rosaini disitu, nampak nama d'reka disitu....agak turut berbangga!!!!!! igtkan ke uniten, tp k.wan cakap ke uia...apa2pun,bitaufiqwannajah!!!..luaskan nama D"REKA ke seantero UIA tu paling penting!!!!

Anonymous at: August 26, 2009 at 12:35 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.